0

Natuurlijke troost

Geplaatst op: 10-01-2022

Natuurrubber spenen van het eerste sap van de Heveaboom
NATUURLIJKE TROOST

Baby’s en peuters vinden een speen vaak heel rustgevend. Het heeft een troostend effect en kan helpen om in slaap te vallen. Echter, gezien de vele uren dat je kindje erop sabbelt, is het belangrijk dat die speen dan wel volledig veilig is en absoluut geen schadelijke stoffen bevat. De spenen van Natursutten zijn gemaakt van 100% natuurrubber en zijn bovendien uit één stuk gegoten, zodat er geen naden zijn waar vuil en bacteriën in kunnen achterblijven. Ze zijn soepel, fluweelzacht en bootsen de tepel na als geen ander. Hierdoor zijn zowel de fopspenen, flessenspenen als de bijtring van Natursutten volledig veilig om heerlijk op te sabbelen of te bijten.

De spenen van Natursutten worden met de hand gemaakt van 100% natuurrubber, afkomstig van het eerste sap van de Heveaboom. Dit betekent dat niet alleen de beste kwaliteit natuurrubber wordt gebruikt, herkenbaar aan de lichtgele kleur, maar dat de spenen veel zachter zijn dan andere natuurrubber of siliconen spenen. Bovendien bootsen ze hierdoor het zuigen op de tepel nóg beter na en laten ze geen afdrukken achter in je baby’s gezichtje. De ventilatiegaatjes in het schild voorkomen daarbij dat de speen vacuüm kan trekken.

Ervaringsdeskundige
Natursutten is bedacht door Anne-Dorthe Schroeder Grum, zelf moeder van drie kinderen en dus ervaringsdeskundige. Het ontwerp van de spenen is Deens, maar de producten worden duurzaam geproduceerd in Italië conform de wettelijke EU-richtlijnen (EN 1400). Alle producten van Natursutten zijn vrij van schadelijke stoffen als PVC, BPA, phthalates en kunstmatige kleurstoffen.Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious