0

Spetteren in stijl

Geplaatst op: 25-04-2022

SPETTEREN IN STIJL

Gezellig naar het zwembad, een dagje naar het strand of gewoon in het badje in de achtertuin; ook de allerkleinsten mogen flaneren tijdens al dit waterplezier. Spetteren in een hippe zwemluier met bijpassend zonnehoedje en daarna lekker behaaglijk in een wasbeer- of pinguïnbadcape. En als je helemaal klaar bent met zwemmen, dan trek je natuurlijk je stoere oefenbroekje aan!

De heerlijk zachte badcapes van Zoocchini maken van jouw kleintje een heus knuffeldier. Op de capuchon staat een schattig dierengezichtje met geborduurde details en de dierenpootjes bieden ruimte om de handen in te steken. Ze zijn niet alleen behaaglijk om na het zwemmen of douchen heerlijk in te wikkelen, maar staan ook garant voor veel speelplezier.

Zindelijkheidstraining
De zomer is de ideale tijd om je kindje zindelijk te maken. En dat is alleen maar extra leuk met de stoere oefenbroekjes van Zoocchini. Ze zijn gemaakt van comfortabel organic katoen en hebben een mooie dierenprint op de achterzijde. En dankzij een dikke laag dubbelzijdig badstof tussen de lagen katoen worden kleine ongelukjes perfect geabsorbeerd.

Zwemmen zonder ongelukjes
Ook de zwemsetjes van Zoocchini hebben kleurrijke dierenvormen waarin je kindje zeker de blits maakt. De wasbare zwemluier kun je na gebruik eenvoudig afspoelen en laten drogen voor volgend gebruik. Door de goed aansluitende elastiekjes bij de beentjes en het netje aan de binnenkant, blijven eventuele ongelukjes netjes binnen het broekje. En voor extra pascomfort kan het broekje in de taille worden aangepast naar het lichaam van je kindje. Het bijpassende zonnehoedje beschermt dankzij de extra brede rand optimaal tegen schadelijke zonnestralen en geeft verkoeling. En dankzij de twee strikkoordjes blijft het hoedje goed op z’n plek zitten. Zowel de zwemluier als het zonnehoedje heeft UV factor 50+ en is gemaakt van luchtig, comfortabel en sneldrogend materiaal dat ook bestand is tegen chloor en zout water. Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious